Jolly & Roger

Schrijf de eerste review van dit product

In voorraad

€ 13,95

Meer afbeeldingen

Details

Tactisch kaartspel voor 2 spelers

In dit tweepersoonskaartspel probeer je de meerderheid aan verschillende schepen te krijgen. Enerzijds omdat je het bij het schip horende goud aan het einde van het spel krijgt, anderzijds omdat de meerderheid aan een eiland de mogelijkheid geeft om direct kaarten in je schatkist te mogen doen. Ben je aan het einde van het spel de rijkste, dan win je.

Elke ronde is 1 speler de verdeler. Hij splitst het actuele aanbod kaarten in 2 delen en laat de andere speler eerst kiezen. Die voert dan meteen zijn acties uit, waarna de verdeler dat met zijn kaarten ook doet. De spelers kunnen kaarten aan schepen van dezelfde kleur leggen of kaarten direct in hun schatkist doen als ze de meerderheid aan het betreffende schip hebben. Na de laatste ronde krijgt iedere speler de schepen waar hij de meerderheid heeft. De speler met het meeste goud wint.

Jolly & Roger is een kaartspel met eenvoudige spelregels, maar veel tactische uitdaging. Het basisspel is al spannend, maar de optionele actiekaarten geven het spel nog meer verrassende wendingen!

Extra informatie

Naam Jolly & Roger
Fabrikant 999 Games
Speltype BASISSPEL
Speelsoort Kaartspel
Aantal spelers 2
Taal Nederlands
Leeftijd 8+
Speelduur 15-30 minuten
Uitgiftejaar 2017
Spelgenre Gebiedscontrole, Kaartspel

Eigen tags

Gebruik spaties om tags te scheiden. Gebruik enkele aanhalingstekens (‘) voor woordgroepen.